Ανδρική περιποίηση

Athena Beauty & Care

Ιατρικές θεραπείες και θεραπείες ομορφιάς

Ιατρικές θεραπείες

Ακολουθώντας τις τελευταίες ιατρικές εξελίξεις πάντα με γνώμονα την ασφάλεια του ασθενούς, οι υπηρεσίες μας συνεχώς εμπλουτίζονται. Αναλαμβάνουμε θεραπείες ακμής, πανάδων, προσώπου και σώματος, ειδικά για άνδρες.

Θεραπείες ομορφιάς

Οι νέες και απόλυτα ασφαλείς θεραπείες μας, προσφέρουν λάμψη και ριζική ανανέωση. Αναζωογονηθείτε με ένα καθαρισμό, peeling, ενυδάτωση και ένα υπέρηχο προσώπου ή face yoga. Για απλές και διακριτικές αλλαγές έως ριζική ανανέωση, προσφέρουμε μεσοθεραπεία, αντιρυτιδική, θεραπεία ματιών και οβάλ προσώπου, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του ανδρικού προσώπου και σώματος. Επικοινωνήστε μαζί μας να δούμε μαζί τι σας ταιριάζει.

Η ακμή είναι μια δερματική πάθηση που χαρακτηρίζεται από φλεγμονή των σμηγματογόνων αδένων. Είναι συνηθισμένη μεταξύ των εφήβων, αλλά συναντάται και σε περιπτώσεις ενηλίκων. Εμφανίζεται κυρίως στο πρόσωπο, την πλάτη και το στέρνο. Η ακμή δημιουργείται όταν το σμήγμα και τα κύτταρα του δέρματος φράζουν τα τριχοθυλάκια, με αποτέλεσμα να αναπτύσσονται βακτήρια, που προκαλούν διόγκωση των πόρων του δέρματος.

Για τον καθορισμό της θεραπείας ενός ασθενούς με ακμή, λαμβάνουμε υπόψη: το φύλο, την ηλικία και το ιστορικό του ασθενούς, το είδος των βλαβών, τη βαρύτητα της ακμής, τις προηγούμενες θεραπείες, την προδιάθεση του ασθενούς για τη δημιουργία ουλών, τη διάρκεια του αποτελέσματος, την ευκολία της εφαρμογής και το κόστος της θεραπείας.

Κλείστε ένα ραντεβού και θα δούμε μαζί ποια είναι η καλύτερη λύση για εσάς ή το παιδί σας.

Η ήπια ακμή μπορεί να αντιμετωπιστεί με τις σωστές δερμοκαλλυντικές λύσεις. Καθαρίστε απαλά το δέρμα σας δύο φορές ημερησίως με μικκυλιακό νερό ή αφρώδες τζελ καθαρισμού. Συνεχίστε με προϊόντα καθημερινής περιποίησης που να περιέχουν ενεργά συστατικά όπως σαλικυλικό οξύ, νιασιναμίδη και ολαμινική πιροκτόνη. Αν δεν επιθυμείτε να ακολουθήσετε μόνοι σας την παραπάνω ρουτίνα ή την ακολουθήσατε και δεν είδατε αποτελέσματα, επισκεφθείτε μας για μία σωστή διάγνωση και επαγγελματική αντιμετώπιση.

Η μεσοθεραπεία αποτελεί μία ιδιαίτερα δημοφιλή μέθοδο με διαρκώς αυξανόμενη απήχηση και στα δύο φύλα. Ενδεικτικά χρησιμοποιείται για την ανανέωση, ενυδάτωση και σύσφιγξη του δέρματος, στη θεραπεία της κυτταρίτιδας, στην αντιμετώπιση τοπικού πάχους μέσω εντοπισμένης λιπόλυσης, σαν επικουρική θεραπεία σε μη ουλωτική αλωπεκία  και σε τριχόπτωση (εντοπισμένη ή διάχυτη), στην αντιμετώπιση ουλών ακμής και ραβδώσεων. Επίσης ενδείκνυται στην αντιμετώπιση λεπτών ρυτίδων όπως και στην πρόληψή τους.

Το αισθητικό αποτέλεσμα της μεσοθεραπείας οφείλεται στην δράση των ενιέμενων ουσιών. Συνήθως χρησιμοποιούνται μίγματα βιταμινών και αντιοξειδωτικών ουσιών με ισχυρή αντιγηραντική δράση σε συνδυασμό με υαλουρονικό οξύ, το οποίο δεσμεύει νερό, με αποτέλεσμα την βαθιά ενυδάτωση, την ανάκτηση σφρίγους και λάμψης του δέρματος. Επίσης χρησιμοποιούνται φυτικές ουσίες με συσφιγκτική δράση, για σύσφιγξη και τόνωση του περιγράμματος του προσώπου. Τέλος χρησιμοποιούνται ουσίες με λιπολυτική και συσφιγκτική δράση προς αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και μείωση του τοπικού λίπους.

Ανάλογα με την περίσταση μπορούν να γίνουν 4 με 5 εφαρμογές με μεσοδιάστημα 1 ή 2 εβδομάδων.

Εκτός από τα αισθητικά αποτελέσματα που είναι έντονα εμφανή, το μασάζ με την κεράτινη πλάκα ή πλάκα κρυστάλλου γνωστό ως Gua Sha, λειαίνει τις ρυτίδες, αντιμετωπίζει τους μαύρους κύκλους και τα οιδήματα κάτω από τα μάτια και προσφέρει αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης, βοηθάει σε αϋπνίες, αποτοξινώνει και απαλλάσσει από άγχος και stress.

Ειδικά προϊόντα των εταιριών sothys & juliette armand εγγυώνται τη σύσφιξη και ενυδάτωση που θα σας εντυπωσιάσει.

Το διπλοσάγονο (προγούλι) αναφέρεται στην συσσώρευση του λίπους στο πιγούνι, κάτι που δεν οφείλεται μόνο στο χρόνο, αλλά και στην προδιάθεση, γι’ αυτό παρατηρείται και σε νέους.

Το αντιμετωπίζουμε με συνδυασμό προϊόντων και εφαρμογή RF ραδιοσυχνοτήτων. Οι μη χειρουργικές θεραπείες μας, καταργούν το διπλοσάγονο και επαναδιαμορφώνουν το οβάλ του προσώπου, δίνοντας ξανά νεανικό σχήμα στο προφίλ μας.

Στο κέντρο μας, συνδυάζουμε την τεχνολογία της μικρο-δερματοαπόξεσης και των υπερήχων, πετυχαίνοντας το βέλτιστο αποτέλεσμα. Η μέθοδος αυτή προσφέρει βαθύ καθαρισμό στο δέρμα καθώς απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και το σμήγμα από την επιφάνειά του. Ακόμη, βοηθά αποτελεσματικά στην εξαγωγή του εγκλωβισμένου σμήγματος που φράζει τους πόρους του δέρματος.

Τέλος, με την βοήθεια των υπερήχων, ενισχύει την διείσδυση των δραστικών ουσιών των καλλυντικών που εφαρμόζονται σε κάθε περίπτωση.

Είναι κατάλληλη περιποίηση για κάθε τύπο δέρματος σε γυναίκες και άντρες για ένα δέρμα λαμπερό, φωτεινό, λείο, σφριγηλό και νεανικό.

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου με υπέρηχους είναι μια αγωγή που βοηθάει την επιδερμίδα να διατηρείται υγιής και λαμπερή. Απευθύνεται σε κάθε τύπο δέρματος και πραγματοποιείται περιοδικά, όλο το χρόνο ανεξαρτήτου ηλιοφάνειας.

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου, στοχεύει στην απομάκρυνση του σμήγματος, των νεκρών κυττάρων αλλά και την διάνοιξη των φραγμένων πόρων και κύστεων.

Είναι κατάλληλος για άνδρες αλλά και γυναίκες και μπορεί  να εφαρμοστεί σε ενήλικα άτομα αλλά και κατά την εφηβική ηλικία.

Η θεραπεία ενυδάτωσης είναι μια προϊοντική θεραπεία που μέσω των συστατικών αλλά και την εφαρμογή μάλαξης στο πρόσωπο, επιφέρει αποτέλεσμα έντονης ενυδάτωσης. Συνδυάζουμε με μάλαξη επειδή η μάλαξη είναι το μέσο απορρόφησης των συστατικών από το δέρμα καθώς προκαλεί υπεραιμία και ανεβάζει τη θερμοκρασία τοπικά αυξάνοντας τη διαπερατότητα της επιδερμίδας για την καλύτερη απορρόφηση των συστατικών.

Εξατομικεύουμε την ενυδάτωση ανάλογα με τον τύπο δέρματος, την ηλικία και άλλους παράγοντες. Μπορεί να γίνει θεραπεία ενυδάτωσης ακόμα και σε λιπαρό δέρμα, αρκεί τα συστατικά να είναι προσεκτικά επιλεγμένα και να απευθύνονται σε κάθε δέρμα ανάλογα με τις ανάγκες του.

Οι υπέρηχοι είναι μια φυσική μέθοδος διείσδυσης στις κατώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας των  καλλυντικών προϊόντων με παρουσία πολλών χρόνων στην αισθητική. Λόγω της θεαματικής βαθιάς καθαριστικής δράσης τους, τα κύματα υπερήχων είναι σε θέση να βελτιώσουν την υφή του δέρματος και να αποκαταστήσουν μια νεανική λάμψη.

Ειδικά προϊόντα των εταιριών sothys & juliette armand εγγυώνται τη σύσφιξη και ενυδάτωση που θα σας εντυπωσιάσει. Έχουν ισχυρή αντιρυτιδική δράση και τα αποτελέσματά τους είναι ορατά από τις πρώτες εφαρμογές.

Μια αναίμακτη, μη επεμβατική θεραπεία με γρήγορα και θεαματικά αποτελέσματα.

Με τους υπερήχους επιτυγχάνουμε σύσφιξη-ανόρθωση δέρματος, βελτίωση του οβάλ-περιγράμματος του προσώπου, λείανση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Απευθύνεται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες που θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα του δέρματός τους.

Διαρκής και σωστή εφαρμογή των ασκήσεων face yoga προλαμβάνει τα σημάδια της γήρανσης στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, ενώ απαλύνει τα ήδη υπάρχοντα. Αποτέλεσμα; Πιο υγιής, νεανική και αναζωογονημένη επιδερμίδα, σε συνδυασμό πάντα και με μια ελαφριά προϊοντική φροντίδα, όπως ενυδατική κρέμα ημέρας και νύχτας, σέρουμ και ίσως κρέμα ματιών. Πάντα, αναλόγως με τις προσωπικές ανάγκες του κάθε προσώπου.

H Face Yoga είναι η πλέον πιο αποτελεσματική, φυσική μέθοδος πρόληψης και αντιμετώπισης των ρυτίδων και της χαλάρωσης στο πρόσωπο. Γεννήθηκε στην Ασία και σήμερα έχει κατακλύσει Αμερική και Ευρώπη. Επίσης βγήκαν και οι πρώτες μελέτες επικυρώνοντας την αποτελεσματικότητα της. Η face yoga, λοιπόν, είναι η ολισθική προσέγγιση αντιγήρανσης.

Η καλύτερη διατροφή για απώλεια βάρους είναι η υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Δηλαδή η διατροφή που ωφελεί όλες τις λειτουργίες του οργανισμού και την οποία μπορείτε να υιοθετήσετε εφόρου ζωής. Μία τέτοια διατροφή, λοιπόν, θα πρέπει να προσφέρει ποικίλες νόστιμες και υγιεινές επιλογές, να περιορίζει την κατανάλωση πολύ λίγων τροφών και να μην απαιτεί μακροσκελείς ή ακριβές λίστες προμηθειών. Ελάτε να βρούμε μαζί την διατροφή που ταιριάζει στο σώμα, τον χαρακτήρα και τις συνθήκες ζωής σας, ώστε να έχετε πάντα ένα όμορφο και υγιές σώμα.

Οι θερμοκουβέρτες είναι ένα μέσο θερμοθεραπείας που χρησιμοποιούμε στην αισθητική.  Μέσω της εφίδρωσης του σώματος, επιταχύνεται η αιματική κυκλοφορία, και αυξάνει ο μεταβολισμός κατά 40%. Προάγεται η νευρομυϊκή χαλάρωση και η αποβολή των τοξινών. Έτσι, η Lipo Sauna βοηθά στην αποσύνθεση του λίπους και τη σύσφιξη του συνδετικού ιστού.

Οι Ραδιοσυχνότητες RF αποτελούν ό,τι πιο εξελιγμένο και άνετο υπάρχει στον τομέα της μη επεμβατικής θεραπείας για την σύσφιξη, λιποδιάλυση και διαμόρφωση του περιγράμματος προσώπου και σώματος, χωρίς νυστέρι και ενέσεις. Η θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες είναι γρήγορη και ανώδυνη. Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και κάθε χρονική περίοδο καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία όπως οι θεραπείες με Laser.

Η λασποθεραπεία σαν αίσθηση είναι υπέροχη. Ένας συνδυασμός από χάδια, μασάζ, scrub, τύλιγμα, και όλα αυτά με μια εναλλαγή διαφόρων προϊόντων λάσπης πάνω μας για μια πλήρη περιποίηση.

Πρόκειται στην ουσία για μια ολόσωμη μάσκα κατασκευασμένη από λάσπη, άλατα, άργιλο και διάφορα συστατικά, που επιδρούν θετικά στο δέρμα και στους μύες μας. Η λάσπη έχει τη δυνατότητα να ενυδατώνει και να δίνει θρεπτικά συστατικά στο σώμα σας, ενώ παράλληλα να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος.

Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος.
Προσφέρει οριστική εξάλειψη της τριχοφυΐας σε πρόσωπο, πλάτη, πόδια, χέρια, βραχίονες, στήθος.
Το επιλέγεις γιατί είναι:
Ανώδυνο (No Pain – All gain)
Αποτελεσματικό, ασφαλές, αξιόπιστο
Για κάθε Φωτότυπο (χρώμα επιδερμίδας) και περιοχή
Εφαρμόζεται 365 μέρες τον χρόνο. Ακόμα και το καλοκαίρι και σε μαυρισμένο δέρμα
Δεν απαιτείται χρόνος αποκατάστασης. Επιστρέφετε άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητες σας.

Το Διοδικό LASER, εκπέμπει μονοχρωματικό φως με μήκος κύματος στα 810nm. Παράγει μεγάλο μήκος κύματος, κάνοντας το να δρα βαθύτερα, αποφεύγοντας τη μελανίνη στην επιφάνεια της επιδερμίδας, άρα πετυχαίνουμε λιγότερη επιδερμική απορρόφηση κι αποφυγή εγκαύματος.
Η ενέργεια του LASER, απορροφάται επιλεκτικά από την μελανίνη της τρίχας, οδηγείται στη ρίζα της, προκαλώντας καταστροφή των αναγεννητικών κύτταρων της.

Η βιολογική, ενζυμική αποτρίχωση, μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο και στο σώμα και ενδείκνυται για κάθε τύπο δέρματος.
Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της ενζυμικής αποτρίχωσης είναι πως μειώνει την υπάρχουσα τριχοφυϊα σε ορμονοεξαρτώμενες περιοχές (π.χ κοιλιά, χέρια, μέση, κοιλιά, πρόσωπο), εκεί που το κερί την επιδεινώνει.
Η βιολογική αποτρίχωση γίνεται με ζεστό κερί, το οποίο θερμαίνεται στην κατάλληλη θερμοκρασία. Με τη βοήθεια του κεριού απομακρύνουμε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.  Μετά την αφαίρεση της τριχοφυΐας διεισδύουμε-εφαρμόζουμε ειδικά ένζυμα αποδυνάμωσης του τριχικού θύλακα, με σκοπό τη δημιουργία ασθενέστερου τριχώματος. Επιπλέον, η κερατολυτική δράση των ενζύμων αυτών βοηθάει συχνά στην εξάλειψη μικρών θυλακίτιδων, στην τάση δηλαδή να γυρίζουν οι τρίχες προς τα μέσα, ενώ βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας.

Μια από τις πιο αξιόπιστες μεθόδους μόνιμης αποτρίχωσης.
Αφαιρεί και τις λευκές ή ξανθές τρίχες που δεν μπορεί να αναγνωρίσει το laser.
Η ριζική εφαρμόζεται σε όλο το σώμα, κυρίως όμως στο πρόσωπο όπου η τριχοφυΐα είναι ορμονοεξαρτώμενη ή αποτελείται από λευκές και ξανθές τρίχες. Έτσι με τη χρήση μιας πολύ λεπτής βελόνας εισχωρούμε παράλληλα με την τρίχα στον θύλακα, όπου με τη βοήθεια του ρεύματος καυτηριάζουμε την ρίζα με αποτέλεσμα η τρίχα να μην ξανά εμφανιστεί.

Το μασάζ είναι κάτι παραπάνω από χαλάρωση! Είναι η ανάγκη του σώματος, της ψυχής και της επιδερμίδας για αναζωογόνηση! Οι αισθήσεις χαλαρώνουν, το σώμα ξεκουράζεται και το πνεύμα ηρεμεί.
Επισκέψου το κέντρο μας, απόλαυσε την υπηρεσία της επιλογής σου και δώσε την ευκαιρία στο σώμα σου να νιώσει την περιποίηση που του αξίζει!

Το μασάζ με βεντούζες είναι μια φυσική θεραπευτική μέθοδος, που επιτυγχάνει τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου, τη μείωση του πόνου και τη χαλάρωση της μυϊκής σύσπασης. Το μασάζ με βεντούζες βοηθά σε μυϊκά προβλήματα, καθώς αυξάνεται η αιματική κυκλοφορία των υποδόριων αγγείων και έτσι και των υποκείμενων μυών. Τέλος οι βεντούζες μπορεί να ασκήσουν αντιφλεγμονώδη δράση, αυξάνοντας την παρουσία αντιοξειδωτικών και αντιφλεγμονωδών ουσιών στην περιοχή.

Η μόξα (moxa), γνωστή και ως μοξαθεραπεία είναι μία επικουρική τεχνική της παραδοσιακής Κινέζικης ιατρικής, η οποία προβλέπει καύση του βοτάνου Artemisia argyi σε συγκεκριμένες περιοχές και βελονιστικά σημεία του σώματος. Ο στόχος είναι η θεραπεία μέσω της θέρμανσης και των ιδιοτήτων του βοτάνου, που εν γένει χρησιμοποιείται σε μορφή κώνων ή «πούρων». Πιστεύεται ότι αυτή η πρακτική ευοδώνει την κυκλοφορία του Αίματος και του τσι (Qi).

Δίνουμε το σωστό σχήμα στα νύχια σας, καθαρίζουμε την περιοχή γύρω τους αφαιρώντας τα επωνύχια και τυχόν σκληρύνσεις. Τέλος μέσα από ένα ελαφρύ μασάζ τους προφέρουμε την ενυδάτωση που χρειάζονται!

Αντιμετώπιση σκληρύνσεων: (υπερκεράτωση).
Αντιμετώπιση κάλλων: Αναλαμβάνουμε την αφαίρεση σκληρών κάλλων, μαλακών κάλλων, αγγειακών και νευραγγειακών κάλλων, πελματιαίων κάλλων και σφαιρικών κάλλων με κεφαλή.
Αντιμετώπιση σκασμένων φτερνών – Ξηροδερμία – Ραγάδες πέλματος:
Κάνουμε απομάκρυνση του νεκρού δέρματος. Με τον τρόπο αυτό γίνεται καλύτερη απορρόφηση των ενυδατικών προϊόντων για τον άκρο πόδα ενώ παράλληλα το πέλμα γίνεται απαλό

Αντιμετώπιση νυχιών που αναπτύσσονται μέσα στο δέρμα (ονυχοκρύπτωση – είσφρυση): Κάνουμε καθαρισμό της ονυχιαίας αύλακας και απομακρύνεται το νύχι που αναπτύσσεται μέσα στο δέρμα

Κερατολυτική λοσιόν: Εφαρμόζουμε κερατολυτική λοσιόν σε βαμβάκι σε προβληματικά σημεία εφόσον ενδείκνυται.