Αποτρίχωση

Athena Beauty & Care

Αποτελεσματικές λύσεις για βελούδινο δέρμα

Η αποτρίχωση είναι ένα ζήτημα που απασχολεί γυναίκες και άντρες.

Πλέον οι μέθοδοι αποτρίχωσης που είτε μπορείτε να εφαρμόσετε μόνοι στο σπίτι, είτε απευθυνόμενοι σε κάποιον ειδικό, όπως εμάς, είναι πολλές.

 

Σίγουρα η πιο οικονομική μέθοδος αποτρίχωσης είναι το ταπεινό ξυραφάκι, αυτό που χρειάζεστε όμως είναι μια μέθοδος αποτελεσματική και με διάρκεια.

Μάθετε για το κόστος τους, την διάρκειά τους αλλά και πόσο ασφαλείς είναι για την υγεία σας, με ένα απλό τηλεφώνημα. Καλέστε μας τώρα στο 2284031189.

Αυτό που κάνει αυτή την μέθοδο αποτρίχωσης μοναδική είναι το γεγονός πως μπορεί να εφαρμοστεί κανονικά και σε μαυρισμένη επιδερμίδα, σε αντίθεση με άλλους τύπους laser που προκαλούν εγκαύματα. Ο λόγος είναι ότι η ενέργεια του διοδικού laser στοχεύει ακριβώς και μόνο στο θύλακα της τρίχας αφήνοντας ανέπαφη τη γύρω περιοχή. Επομένως, δεν χρειάζεται να διακόψετε τις συνεδρίες σας τους καλοκαιρινούς μήνες!

Ανώδυνο (No Pain – All gain)
Αποτελεσματικό, ασφαλές, αξιόπιστο
Για κάθε Φωτότυπο (χρώμα επιδερμίδας) και περιοχή
Εφαρμόζεται 365 μέρες τον χρόνο. Ακόμα και το καλοκαίρι και σε μαυρισμένο δέρμα
Δεν απαιτείται χρόνος αποκατάστασης. Επιστρέφετε άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητες σας.

Το Διοδικό LASER, εκπέμπει μονοχρωματικό φως με μήκος κύματος στα 810nm. Παράγει μεγάλο μήκος κύματος, κάνοντας το να δρα βαθύτερα, αποφεύγοντας τη μελανίνη στην επιφάνεια της επιδερμίδας, άρα πετυχαίνουμε λιγότερη επιδερμική απορρόφηση κι αποφυγή εγκαύματος.
Η ενέργεια του LASER, απορροφάται επιλεκτικά από την μελανίνη της τρίχας, οδηγείται στη ρίζα της, προκαλώντας καταστροφή των αναγεννητικών κύτταρων της.

Η αποτρίχωση με κερί αποτελεί μια μέθοδο που χτυπάει το πρόβλημα στη ρίζα του. Κρατάει για περίπου 4-6 εβδομάδες και το δέρμα είναι απαλό και λείο. Μάλιστα, μετά από συνεχόμενη εφαρμογή του κεριού οι τρίχες εξασθενούν, αραιώνουν και βγαίνουν πιο αργά.

Η αποτρίχωση με κερί, ανάλογα με το κερί που θα επιλέξουμε, μπορεί να γίνει στο πρόσωπο, τη μασχάλη, το μπικίνι, τα χέρια, τα πόδια, τη μέση, το στήθος και την πλάτη.

Η ριζική αποτρίχωση είναι μία μόνιμη μέθοδος αποτρίχωσης η οποία γίνεται με αποστειρωμένη βελόνα μιας χρήσης.

Με τη χρήση μιας πολύ λεπτής βελόνας εισχωρούμε παράλληλα με την τρίχα στον θύλακα όπου με τη βοήθεια του ρεύματος καυτηριάζουμε την ρίζα της με αποτέλεσμα η τρίχα να μην ξανά εμφανιστεί.

Η ριζική εφαρμόζεται σε όλο το σώμα, κυρίως όμως στο πρόσωπο όπου η τριχοφυΐα είναι ορμονοεξαρτώμενη ή αποτελείται από λευκές και ξανθές τρίχες.

Η ριζική είναι μία διαδικασία η οποία θέλει πάνω από όλα υπομονή και επιμονή από το άτομο που μπαίνει σε αυτήν τη διαδικασία αλλά και πολύ εμπειρία από τον ειδικό που κάνει την πράξη. Η διαδικασία δεν είναι χρονοβόρα ωστόσο η αντιμετώπιση των τριχών γίνεται μία προς μία. Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει με το που βλέπουμε την τρίχα να βγαίνει να προχωράμε άμεσα στην ριζική αποτρίχωση.

Η βιολογική, ενζυμική αποτρίχωση, μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο και στο σώμα και ενδείκνυται για κάθε τύπο δέρματος.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της ενζυμικής αποτρίχωσης είναι πως μειώνει την υπάρχουσα τριχοφυΐα σε ορμονοεξαρτώμενες περιοχές (π.χ κοιλιά, χέρια, μέση, κοιλιά, πρόσωπο), εκεί που το κερί την επιδεινώνει.

Η βιολογική αποτρίχωση γίνεται με ζεστό κερί, το οποίο θερμαίνεται στην κατάλληλη θερμοκρασία. Με τη βοήθεια του κεριού απομακρύνουμε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.  Μετά την αφαίρεση της τριχοφυΐας διεισδύουμε-εφαρμόζουμε ειδικά ένζυμα αποδυνάμωσης του τριχικού θύλακα, με σκοπό τη δημιουργία ασθενέστερου τριχώματος.
Επιπλέον, η κερατολυτική δράση των ενζύμων αυτών βοηθάει συχνά στην εξάλειψη μικρών θυλακίτιδων, στην τάση να γυρίζουν οι τρίχες προς τα μέσα, ενώ βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας.