Θεραπείες σώματος

Athena Beauty & Care

Ιατρικές θεραπείες και θεραπείες ομορφιάς

Ιατρικές θεραπείες

Ακολουθώντας τις τελευταίες ιατρικές εξελίξεις πάντα με γνώμονα την ασφάλεια του ασθενούς, οι υπηρεσίες μας συνεχώς εμπλουτίζονται. Αναλαμβάνουμε μη επεμβατικές θεραπείες ακμής, πανάδων, μεσοθεραπείες, θεραπείες αδυνατίσματος.

Θεραπείες ομορφιάς

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας! Οι νέες και απόλυτα ασφαλείς θεραπείες μας, προσφέρουν λάμψη και ριζική ανανέωση. Αναζωογονηθείτε με ένα καθαρισμό, peeling, ενυδάτωση και έναν υπέρηχο σώματος RF. Ακόμη, απολαύστε την αίσθηση μίας λασποθεραπείας και γυμναστείτε ξεκούραστα με παθητική γυμναστική Vetonic. Επικοινωνήστε μαζί μας να δούμε μαζί τι σας ταιριάζει απόλυτα.

Μια πολύ στερητική δίαιτα που δε σας αφήνει ενέργεια για άσκηση, που σας δημιουργεί μια μόνιμη αίσθηση στέρησης και πείνας και που δεν αφήνει περιθώρια για οτιδήποτε «μη υγιεινό» δεν είναι σεβασμός προς το σώμα μας, είναι αυτοτιμωρία.

Το επιθυμητό αποτέλεσμα όμως, δεν το πετυχαίνετε απαραίτητα με την διατροφή. Ελάτε από το Athina beauty & care, πείτε μας τους στόχους και τις επιθυμίες σας και θα σχεδιάσουμε μαζί το ιδανικό πρόγραμμα για εσάς.

Η καλύτερη διατροφή για απώλεια βάρους είναι η υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Δηλαδή η διατροφή που ωφελεί όλες τις λειτουργίες του οργανισμού και την οποία μπορείτε να υιοθετήσετε εφόρου ζωής. Μία τέτοια διατροφή, λοιπόν, θα πρέπει να προσφέρει ποικίλες νόστιμες και υγιεινές επιλογές, να περιορίζει την κατανάλωση πολύ λίγων τροφών και να μην απαιτεί μακροσκελείς ή ακριβές λίστες προμηθειών. Ελάτε να βρούμε μαζί την διατροφή που ταιριάζει στο σώμα, τον χαρακτήρα και τις συνθήκες ζωής σας, ώστε να έχετε πάντα ένα όμορφο και υγιές σώμα.

ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΗ: Υπάρχουν τέσσερα βασικά είδη μάλαξης που εφαρμόζουμε, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να έχετε. Η πιο διαδεδομένη είναι η Ηρεμιστική Μάλαξη στην οποία κάνουμε αργές, απαλές κινήσεις με σκοπό τη χαλάρωση, την ηρεμία, την αναλγησία, την ξεκούραση και τη μείωση της υπερέντασης.

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ: Το ίδιο ισχύει για τη Μάλαξη της Κυτταρίτιδας, της οποίας η εφαρμογή έχει ως κύριο σκοπό τη βελτίωση της εμφάνισης τού δέρματος, αλλά και της υφής του. Η μάλαξη για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας εφαρμόζεται τοπικά.

ΛΕΜΦΙΚΟ: Λεμφική Μάλαξη την οποία εφαρμόζουμε κυρίως στις περιπτώσεις όπου η αποτοξίνωση του σώματος είναι ο κύριος στόχος, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση της κυτταρίτιδας. Αυξάνουμε την λεμφική κυκλοφορία και έτσι αποβάλλονται οι άχρηστες ουσίες του οργανισμού σας. Για την εφαρμογή της λεμφικής μάλαξης εξασκούμε πίεση στα σημεία από όπου περνά η λέμφος, συντονισμένη με το σφυγμό σας.

ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ: Κάνοντας παράλληλα σωστή διατροφή και άσκηση μπορείτε να κάνετε θεραπείες μάλαξης για την πιο αποτελεσματική και γρήγορη αντιμετώπιση του εκάστοτε προβλήματος. Έχει αποδειχθεί ότι η μάλαξη μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας αλλά και στη σύσφιξη. Όταν όλοι οι τομείς συνδυάζονται θα δείτε, πολύ γρήγορα, εμφανή αποτελέσματα.

ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ: Πρόκειται για μια τεχνική κατά την οποία εφαρμόζονται βεντούζες διαφόρων μεγεθών στο δέρμα. Οι βεντούζες μπορούν να μετακινηθούν απαλά πάνω στο δέρμα συμπαρασύροντας μαζί τους τον υποδόριο ιστό και τους επιφανειακούς μυς, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο μια μορφή μάλαξης. Η χρήση της βεντούζας μπορεί να έχει αντιτοξική δράση στο δέρμα και το κυκλοφορικό σύστημα. Αφαιρεί τοξίνες και βελτιώνει τη ροή του αίματος και ανακουφίζει τον πόνο από τον μυϊκό σπασμό.

Οι θερμοκουβέρτες είναι ένα μέσο θερμοθεραπείας που χρησιμοποιούμε στην αισθητική.  Μέσω της εφίδρωσης του σώματος, επιταχύνεται η αιματική κυκλοφορία, και αυξάνει ο μεταβολισμός κατά 40%. Προάγεται η νευρομυϊκή χαλάρωση και η αποβολή των τοξινών. Έτσι, η Lipo Sauna βοηθά στην αποσύνθεση του λίπους και τη σύσφιξη του συνδετικού ιστού.

Γυμνάστε τα σημεία που θέλετε και έχετε ανάγκη ενδυνάμωσης χωρίς να κουραστείτε.
Η ηλεκτροθεραπεία είναι γνωστή και ως παθητική γυμναστική και αποτελεί ιδανική λύση για τα άτομα που αδυνατούν (ή δεν επιθυμούν) να εντάξουν τη γυμναστική στην καθημερινότητα τους. Η παθητική γυμναστική του σώματος επιτυγχάνεται με την επίδραση του φαραδικού ρεύματος, μέσω ειδικών pads, στις μυϊκές ομάδες που επιθυμούμε. Τα ρεύματα φαραδικού τύπου, λοιπόν χρησιμοποιούνται για να προκαλέσουν συσπάσεις στους μυες. Το ρεύμα εφαρμόζεται κυρίως με τη μορφή παλμικών ώσεων, έτσι ώστε η σύσπαση να αυξάνεται και να ελαττώνεται βαθμιαία σε δύναμη. Η σύσπαση που προκαλείται έχει πολύ μεγάλη ομοιότητα με την ενεργητική σύσπαση των μυών.

Είναι ένα μηχάνημα παθητικής γυμναστικής που αντιμετωπίζει και το πιο εξειδικευμένο πρόβλημα που αφορά το αδυνάτισμα τοπικά ή ολικό, την σύσφιξη επιδερμική ή μυϊκή, την ανόρθωση, την κυτταρίτιδα, την κατακράτηση υγρών, καθώς και συνδυασμό των παραπάνω.
Διαθέτει 3 προγράμματα:
Σύσφιξης
Λιποδιάλυσης
Λεμφικό.

Οι Ραδιοσυχνότητες RF αποτελούν ότι πιο εξελιγμένο και άνετο υπάρχει στον τομέα της μη επεμβατικής θεραπείας για την σύσφιξη, λιποδιάλυση και διαμόρφωση του περιγράμματος προσώπου και σώματος, χωρίς νυστέρι και ενέσεις. Η θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες είναι γρήγορη και ανώδυνη. Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και κάθε χρονική περίοδο καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία όπως οι θεραπείες με Laser.

Η προπόνηση δόνησης είναι μια νευρομυική προπονητική μέθοδος που τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Έρευνες έχουν αποδείξει ότι βελτιώνει μεταξύ άλλων την μυϊκή δύναμη, την ευλυγισία, την ισορροπία του σώματος και τη μηχανική συνοχή των οστών.

Η λίστα με τα οφέλη συνεχίζεται με τη βελτίωση ή ακόμη και αλλαγή του μεταβολισμού, μείωση της κορτιζόλης (ορμόνη του άγχους), ελάττωση της κυτταρίτιδας μέσω της γρηγορότερης αιμάτωσης όλου του σώματος ή τοπικά.
Το δέρμα με την αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου αποκτά ορατή βελτίωση.

Η λασποθεραπεία σαν αίσθηση είναι υπέροχη. Ένας συνδυασμός από χάδια, μασάζ, scrub, τύλιγμα, και όλα αυτά με μια εναλλαγή διαφόρων προϊόντων λάσπης πάνω μας για μια πλήρη περιποίηση.

Πρόκειται στην ουσία για μια ολόσωμη μάσκα κατασκευασμένη από λάσπη, άλατα, άργιλο και διάφορα συστατικά, που επιδρούν θετικά στο δέρμα και στους μύες μας. Η λάσπη έχει τη δυνατότητα να ενυδατώνει και να δίνει θρεπτικά συστατικά στο σώμα σας, ενώ παράλληλα να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος.

Οι Ραδιοσυχνότητες RF αποτελούν ό,τι πιο εξελιγμένο και άνετο υπάρχει στον τομέα της μη επεμβατικής θεραπείας για την σύσφιξη, λιποδιάλυση και διαμόρφωση του περιγράμματος του στήθους, χωρίς νυστέρι και ενέσεις. Η διαδικασία είναι γρήγορη και απολύτως ανώδυνη.

Το πρόγραμμα σύσφιξης του μηχανήματος παθητικής γυμναστικής  VETONIC μπορεί να βελτιώσει την όψη του στήθους ορατά και γρήγορα.
Με αυτή την μέθοδο μπορούν να βοηθηθούν και γυναίκες που έχουν τεκνοποιήσει πρόσφατα, με στόχο την ανόρθωση και τη σύσφιξη του στήθους.