Η τέχνη του μακιγιάζ

Μετά το νυφικό χτένισμα ένα υπέροχο νυφικό μακιγιάζ θα συμπληρώσει και θα ολοκληρώσει την εμφάνιση σας.  Το νυφικό μακιγιάζ θα πρέπει να προσαρμόζεται στην κάθε νύφη ανάλογα με τον χρωματικό της τύπο και τον χαρακτήρα της ώστε αυτή την  ημέρα να νιώθει ο εαυτός της στα καλύτερα του. Μαζί λοιπόν θα βρούμε αυτό που θα αναδείξει τη δική σας μοναδική ομορφιά.

Το Μακιγιάζ Θεάτρου αποτελεί έναν εξειδικευμένο τομέα του Μακιγιάζ. Κάθε θεατρική παράσταση στηρίζεται σε χαρακτήρες οι οποίοι με το μακιγιάζ και το κοστούμι ολοκληρώνονται και παρουσιάζουν αποτελεσματικά το ρόλο τους. Μαζί λοιπόν θα δημιουργήσουμε το “σκηνικό” για το πιο πειστικό αποτέλεσμα.

Το μακιγιάζ Φωτογραφίας είναι μία ειδική κατηγορία μακιγιάζ στο οποίο κινούμαστε με βάση το ύφος και το concept της φωτογράφισης για ένα αποτέλεσμα που πρέπει να είναι αψεγάδιαστο μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Το μακιγιάζ Πασαρέλας είναι ένα ακόμα εργαλείο στα χέρια του σχεδιαστή-δημιουργού να αναδείξει έτσι όπως ο ίδιος έχει σκεφτεί τις δημιουργίες του και να ολοκληρώσει το σκηνικό της παρουσίασής τους.

Ένα από τα βασικά στοιχεία για την αποτύπωση και ενσάρκωση ενός ρόλου είναι και το μακιγιάζ. Σου δίνει στοιχεία και χαρακτηριστικά απο τον ρόλο πριν ακόμα τον καταλάβεις.

Δώστε στα φρύδια σας το σωστό σχήμα και ένταση, τονίστε τις βλεφαρίδες σας με την χρήση ειδικών βαφών… για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που δεν θα σας παίρνει πια χρόνο. Με την ημιμόνιμη βαφή φρυδιών και βλεφαρίδων επιτυγχάνετε αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 30 ημέρες. Ελάτε να δώσουμε στο βλέμμα σας το τέλειο κάδρο!

Όχι, διότι οι χρωστικές ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι αποστειρωμενές και παρασκευάζονται με βάση το οξείδιο του σιδήρου, το οποίο είναι ακίνδυνο για το δέρμα. Επιπλέον, το εγγυώνται πολλά χρόνια ερευνών στον ιατρικό χώρο.

Τα άτομα που δεν τους περισσεύει χρόνος για την περιποίησή τους καθώς μπορούν να κάνουν μπάνιο, να κολυμπήσουν ή να ιδρώσουν χωρίς τον κίνδυνο να μετατοπιστεί ή σβηστεί. Άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες στα καλλυντικά, έχουν χάσει μερικώς ή πλήρως τις βλεφαρίδες ή τα φρύδια τους, έχουν ουλές στα βλέφαρα, τα φρύδια ή τα χείλη.

Ένα είδος ελαφρύ τατουάζ. Δεν είναι το κλασικό, παραδοσιακό τατουάζ. Δεν μπαίνει, δηλαδή, η χρωστική στο ίδιο βάθος γι’ αυτό και δεν είναι μόνιμο.

Αν θέλετε τα χείλη σας να είναι πάντα όμορφα και καλοσχηματισμένα, χωρίς να ανησυχείτε αν έφυγε το κραγιόν σας, τότε το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι ιδανικό για εσάς. Μπορεί να εφαρμοστεί μόνο στο περίγραμμα των χειλιών ή να γεμίσει πλήρως την επιφάνεια τους, κάνοντας τα να φαίνονται σαρκώδη και εκθαμβωτικά.

Το eyeliner tattoo είναι μια ημι-μόνιμη θεραπεία που εισάγει χρωστική ουσία κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων σου. Το τατουάζ μπορεί να είναι λεπτό όπως η φυσική γραμμή των βλεφαρίδων σου ή αρκετά παχύ για να μοιάζει με τη κλασική γραμμή του eyeliner.